RSS

    Köztudott tény,hogy a varánuszok a téli időszakot tornatermekben vészelik át(Forrás:Wikipédia).Ennek ugyan a takarítónénik nem nagyon örülnek,de hát kinek lenne szíve kidobni egy édes,aranyos,3 méter nagyságú vérengző vadállatot.

 

Pankász Róbert nyugtatja a megrémült Magdi nénit

Éppen ezért mi is elfoglaljuk a téli szálláshelyünket  és egyrészt elindultunk a már hagyományosnak mondható Kiliti teremtornán,másrészt szerdánként a Krúdy Gyula által fémjelzett intézményben aprítjuk egymást jóízűen.

Na,de hogy ne legyek ennyire kurvára in medias res,leírom mi történt az elmúlt hónapokban,amikor is basztam bejegyzést írni.Ott hagytuk abba,hogy a városi bajnokságban véget ért az alapszakasz, és a rájátszásban a B2Man gárdájával csapunk össze.Ez meg is történt,annyi különbséggel,hogy mi nem csaptunk semmit,ők viszont minket alaposan.7-2 lett,itt a vége fuss el véle,teljesen megérdemelten jutottak tovább.Ami végülis annyira nem is rossz,ha azt nézzük,hogy később az Interfuvart 7-0-ra intézték el,és a döntőben sem vallottak szégyent a Dinamit elleni döntetlennel és a bajnok Interbetontól elszenvedett 2-1-es vereséggel.

Összességében pozitívan értékelném a szezont,szerintem folyamatosan javulunk és tudunk is még hova fejlődni.Szóval kezdünk összemenni,na.

Mint mondottam hosszas tanakodás után beneveztünk a Kiliti teremtornára,ami a tegnapi napon kezdetét is vette.A következő kerettel vágunk neki a szezonnak,de nem garantálom,hogy nem fog változni ez még a későbbiekben,ugyanis természetesen mi is figyelemmel követjük a téli átigazolási piacot,példának okáért Romárió neve már többször elhangzott az öltözőben mint lehetséges érkező.Továbbá a Sampdoria együttese várhatóan felbontja Antonio Cassano szerződését akiért talán mi is harcba szállunk,feltéve ha nem akarja elvenni a mezszámomat és alaposan meghúzza magát.

Na akkor íme a lista:

Molnár Tamás(gyengébbek kedvéért a Kelemen),Kele Richárd,Vidovics Gergely,Sarok Tamás,Balla Sándor,Kreka Dávid,Hideg Csaba,Letz Patrik,Barta Pál,Talabér Attila,Herold Norbert,Németh Dávid?,Punok Lajos.(ha valakit kihagytam,akkor elnézést)

Kreka Dávid és Hideg Csaba régi-új játszópajtások,az előző szezont a Ziccer SE-ben töltötték.Mondanom sem kell óriási előrelépés ez nekik,kíváncsian várom mentálisan mennyire viselik ezt a helyzetet.

A nyitómeccsünk a megszokott módon zajlott,ugyanis ezeket nem nagyon szoktuk hozni.5-2-re kaptunk ki a SALA-MI-DITCH gárdájától,góljainkat Pali szálította.Egyáltalán nem lehetünk elégedettek,ez egy hozható meccs lehetett volna.Hátul óvodás hibákat vétettünk,amiket támadásban még sikerült is überelnünk.Persze azt hozzá kell tennünk,hogy nagyon jól védett a kapusuk és erősen gondjaink voltak a futsal labda védésével/kezelésével/passzolásával/lövésével.Emiatt be kéne egyet szerezni,és szerdánként szoktati magunkat hozzá.

Felteszem a sorsolást,és végre valahára egy tabellát is szerkesztek ide oldalra,amint rájövök hogyan is kéne.Továbbá a csapattagokról szóló menüpontot is tervezem összehozni,de ehhez még szeretnék képanyagot gyűjteni.

Csabi jelezte,hogy szívesen pötyögne majd ő is a blogra amit én örömmel fogadok,szóval majd kapni fog egy "Akit senki sem kérdezett" című rovatot.Reméljük nem riasztja el a hatalmas olvasótáborunkat.

 


A bejegyzés trackback címe:

https://anuszvaranusz.blog.hu/api/trackback/id/tr842478373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.