RSS

    Tanárnőnek tisztelettel jelentem,az osztály létszáma 32 és visszatért az Ánuszvaránusz!Idáig hallom olvasóink szívéről lehulló kőzuhatagot és a felvágott erekre ragasztandó sebtapasz sercenését. A blog csupán szünetelt,mivel a bajnokság is szünetelt. Logikus nem?De. Tegnap viszont elkezdődött az őszi szezon számunkra is,így firkantok pár ezer sort.

    Haladjunk csak szépen sorjában. A tavaszi szezon utolsó meccséről sem került fel semmi,hiszen egy lusta disznó vagyok. A Kopi Go csapatával mérkőztünk meg és tőlünk kissé szokatlan fölényben 13-3-ra hoztuk a meccset. Az öröm nem volt felhőtlen,hiszen egy egész szezonra való helyzetet elpuskáztunk és simán meglőhettük volna a dupláját. No mindegy örüljünk neki. A gólok elosztása ily módon festett: Sztojka Viktor,Balla Sándor,Herold Norbert 2x,Vidovics Gergő 2x.Punok Lajos 3x és Barta Pál 4x talált be. Ezzel a győzelemmel a tavaszi fordulókat a 3. helyen zártuk,ami igencsak jó eredmény,pláne ha figyelembe vesszük a csoport erősségét. Essen szó az egyéni eredményekről is,íme a csapat házi góllövőlistája a tavaszi fordulók után a siofoci.atw.hu alapján:

 

1.Barta Pál 10 gól

2.Punok Lajos 6 gól

3.Szotjka Viktor 4 gól

4.Vidovics Gergő 3 gól

5.Herold Norbert 2 gól

6.Talabér Attila,Letz Patrik,Németh Dávid,Balla Sándor 1-1 gól

 

A nyár sem telt teljesen eseménytelenül,párszor sikerült összeröffenni jó kis meccsekre.Részt vettünk az ex Varánuszos Hideg Csabi születésnapi fociján,amiről később videót és képeket is teszek majd ki,valamint elindultunk egy tornán a kiliti műfüves pályán pár vendégszereplővel kiegészülve,ahol azonban leszerepeltünk és nem értünk el semmiféle eredményt.

 

Ahogy tavasszal,idén is később kapcsolódtunk be a bajnokság küzdelmeibe,az első fordulóban szabadnaposak voltunk,aztán a másodikban meg a Saxoo kért halasztást. Így az első meccsünkre tegnap került sor a Colorado csapata ellen. Két komoly hiányzónk is volt,Vidó és Kőműves Kelemen Tomi. Előbbit az iskola,utóbbit úgy cirka 1000 km választotta el tőlünk,hiszen Németországban tartózkodik.(Nem,nem a Bayern München hívta próbajátékra) Így nem volt mit tenni,cselekedni kellett és vettünk a Rossmanból egy popsitörlőkendőt,meg egy kapust,Várai Viktor személyében. Azonban ez mint utólag kiderült nem volt egy Ross(hehehe.) döntés.A mérkőzést ugyanis 2-1-re nyertük,jó játékkal,ismételten sok kihagyott helyzettel és magunkra húzott ellenféllel. Az első gólt Norbi szerezte egy szöglet után,a másodikat Patrik,Bubi és az ellenfél egyik játékosa hozta össze,mint utólag kiderült neki is írták a gólt pedig aztán neki volt hozzá a legkevesebb köze. A kapott gólunk meglehetősen szerencsétlen volt,de ezen kívül kapusunk magabiztosan és jól védte a hálónkat,ezúton is dánkesőn a beugrásért.

 

Legközelebbi meccsünk szerdán 7 órakor lészen,a Dinamit ellen,persze ha az időjárás is úgy akarja.

 

Ha minden jól megy,most már tényleg fel fogom tölteni a blogot egy kis tartalommal,aztán lehet megint baszok rá. Mindenestre úgy tervezem,hogy megcsinálom szóval tessék figyelgetni a lapot. Köszönöm a figyelmet, a jobb sarokban látható X-el,esetleg az Alt+f4 kombináció lenyomásával zárja be az oldalt,nehogy valaki meglássa.

 

 


A bejegyzés trackback címe:

https://anuszvaranusz.blog.hu/api/trackback/id/tr52277585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.