RSS
14
2010. máj

Raaaaj-ta!

    Kedves internetező gyerekek!A hatalmas közkívánatnak engedve,elindul az ÁnuszVaránusz kispályás csapatának hivatalos boglya!Itt aztán mindent jól megtudhatsz az aktuális fordulóról,játékosainkról,eseményekről és még pletykálunk is ám!Eddig minden mondatba írtam felkiáltójelet!

    Na szóval úgy tervezem,hogy minden forduló előtt és után lesz egy bejegyzés,értelemszerűen a forduló előttiben esélyeket latolgatunk,megnézzük kinek sérült éppen a mellső lába stb. A forduló után pedig leírjuk a meccs krónikáját,osztályozzuk a játékosokat és adott esetben mindenkit jól elküldünk a picsába!

    A blogot majd különböző tartalmakkal is fel fogom tölteni,amint lesz időm. Részletes adatbázis lesz a játékosainkról,lesz egy szívbemarkoló sztori a csapat történelméről,megtudhatod miért is ÁnuszVaránusz a csapat neve,ki és milyen idegállapotban(vótamMaunika!) ihlette eme zseniális csapatnevet. Képek is lesznek majd,amint találunk valakit aki hajlandóságot mutat egy fotóapparát kattintgatására. Ne lepődjetek meg azon se,ha olykor-olykor vicces/undorító/fájdalmas videók illetve képek jelennek meg a bejegyzésekben,erről természetesen nem fogunk figyelmeztetni senkit. A blogot reményeim szerint nem egyedül én szerkesztem,hanem beszáll néhány csapattag is.Bátran szóljon hozzá mindenki a dolgokhoz,ehhez azonban regisztrálni kő és mivel sokan kurva lusták vagyunk ilyenekhez ezért mondom.Nelegyélusta,regisztrálj,aztán írjá!

Ennyi elég is így elsőre,a sorsolást feltöltöttem,a bajnokság május 10-én elkezdődött,azonban mi az első meccsünket majd csak 17-én hétfőn 19.00-kor a Corolá...Cloroá...Colorado ellen játsszuk. Erről kicsit bővebben majd a reklám után,kérem kapcsojjaki!

 

Továbbra is várjuk szponzorok felajánlásait. Komolyan. Nagyon hálásak lennénk.Légyszi.
 

 

(A bejegyzésben elrelytettem öt azaz 5 hejje sírási hibát!Találd meg őket,írj és értékes tárgynyeremények esnek bele a markodba bele!)

 


A bejegyzés trackback címe:

https://anuszvaranusz.blog.hu/api/trackback/id/tr422003950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sedro 2010.05.20. 02:22:08

Közérdekű közlemény: ma van a szülinapom jój,és persze ne feledkezzünk meg Dájdó barátunkról sem,akinek meg most volt,szóval heppi börsztdéj van mindenkinek,meg jó volt a sörözgetés meccs után,jah meg a legfontosabb,hogy szombat lesz az igazi ünnepnap: HAJRÁ BAYERN