RSS

Helloszia!

 

    A múlt héten említettem,hogy nem teljes kerettel vágunk neki a soros meccsünknek.Ez olyannyira úgy történt,hogy mindössze 5 mezőnyjátékost sikerült nagy nehézségek árán összeverbuválni.Ebből az ötből,pedig már a meccs elején kidőlt Sedrick aki alapból nem volt valami 100%-os állapotban,így csere nélkül voltak kénytelenek játszani a srácok.A vége 12-1 lett a Vendégmunkások javára,gratula nekik,lépjünk tovább.A becsületgólunkat Norbi hozta össze.

Történtek azonban örömteli események is hiszen két Varánusz is most ünnepelte a születésnapját.Baszott nagy HEPPI BÖRZDÉJ Palinak és Tominak!

 

 

 

    A hétvégén az Atlétrikó Margit csapatával mérkőzünk meg 15.30-kor,immáron úgy néz ki bővebb kerettel és kibaszottul elszántan.


A bejegyzés trackback címe:

https://anuszvaranusz.blog.hu/api/trackback/id/tr792520213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.