RSS

Helloszia!

 

    Megint sikerült szépen elhanyagolni a blogot,szóval most sűrítve nyomatok pár eredményt az arcotokba.A Norbi születésnapján rendezett Red Star elleni meccsünk nagyon nem sikerült fényesre,elnézést mindenkitől aki látta,szarok voltunk.Az eredmény 6-4 lett oda,góljainkat pedig a Bartha,Sztojka,Herold,Punok kvartett jegyezte.Több bötüt kár is pazarolni erre.

    Ezután következett a tavaszi szezon leggyalázatosabb meccsének visszavágója,nevezetesen az Interfuvar-Ánusz Varánusz összecsapás.Most is vereség lett a vége,azonban ezerszer vállalhatóbb volt mint az odavágó és a Red Star ellen bemutatott játékunkon is tudtunk javítani.A tavaszi eredményt kapott gólok tekintetében lefeleztük,a rúgott gólokat pedig megdupláztuk,így lett az eredmény 7-4 oda.Ha matematikai alapon nézzük ez nagyon jó.Akiknek vannak ezirányú perverziói kiszámolhatják mi lenne az eredmény ha egy 3. meccset is játszanánk velük.(Ez még elő is fordulhat a felsőház döntőjében:D ) A gólokon ezúttal is 4 játékos osztozott,nevezetesen: Bubi,Patrik,Talli és én.

    Következő meccsünk a Saxoo ellen volt,akik ellen a tavaszi szezonban talán legjobban játszott a társaság.A mi oldalunkon Dádó,Pali és Vidó is hiányzott,a túloldalon pedig Gomez nagy fejének hiánya okozott űrt.Az,hogy én nem hiányoztam a meccsről Hideg Csabinak köszönhető,akivel eljátszottuk a Taxi 4 című film egyik jelenetét,melyben ő volt Samy Naceri én pedig Djibrill Cissé.Nem,nem lettünk honosított buzi franciák és a dákóm sem lett fekete,csupán annyi történt,hogy a 8kor lejáró munkaidőm és a 8kor kezdődő meccs miatt az ő fuvarját kellett segítségül kérnem.Mégegyszer dánkesőn!

Nagyszerű első félidőt tudhattunk magunk mögött,mivel 2-1-re fordítottuk a meccset és tetszetősen is játszottunk.Talli és Patrik nagyszerű kiszolgálása után találtam be kétszer,öröm és bódóttá.A második félidő sem volt sokkal rosszabb,Bubi és Patrik góljaival mentünk 4-2-re,azonban jól megszokott,buta hibákkal sikerült a pályán hagyni két pontot,remélhetőleg valamikor megtaláljuk őket.A végeredmény 4-4.

Szerdán 19.00-kor következik az alapszakasz utolsó meccse,ahol is a Dinamittal mérkőzünk meg.A sok elmaradt és bepótlandó  meccsek miatt nem tudjuk,konkrétan hogy is áll a tabella,azonban az biztos,hogy a felsőház és a dobogó szempontjából rendkívűl fontos meccsnek nézünk elébe.Szóval csak annyit akarok üzenni minden csapattársamnak,hogy :

IGYÁ VÉRT!

 


A bejegyzés trackback címe:

https://anuszvaranusz.blog.hu/api/trackback/id/tr992329119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.