RSS

    Hejj!Elvileg ez most egy óriás bejegyzés lenne,mivel két nem is akármilyen mérkőzésről szólna,azonban idő hiányában most "a kevesebb néha több" című előadást prezentálom.

Jöjjenek a tények:Az ÁnuszVaránusz két legutóbbi meccsét egyaránt 4-3-ra nyerte meg,egyaránt két,nagy multú egyesület ellen.Először a Saxoo,majd a Colorado csapata ellen diadalmaskodott a Varánusz.Az első meccs előtt történt egy kis nézeteltérés ami igazából a Colorado elleni meccsen csúcsosodott ki.Kele Ricsi helyett Kőműves Kelemen Tomi vette át a csapat kapuját.Az okokat itt nem taglalnám,részemről nincs harag.Új kapusunk nagyon jó teljesítménnyel debütált,reméljük folytatás is hasonló lesz.Mindkét meccsen végre harcosan,jól játszva gyűjtöttük be megérdemelten a 3 pontot.A gólokról bővebben nem írnék,nyilván egytől-egyig top10-es kategóriába tartoznak.Egyről azért még is mondanék pár szót:BAZDMEG VIKTOR,EZ GECINAGY VOLT!Kb. így lehet jól átadni Viktor gólját,hatalmas bombával szedte ki pókmamát a Colorado kapujából.A további gólszerzőket is említsük azért meg,a Saxoo ellen Ati,Patrik,Vidó és Viktor talált be,a Colorado ellen meg ugye Viktoron kívűl,házi gólkirályunk Pali mutatott be egy duplát,meg azért én is pöttyintettem egyet a miheztartás végett.

Egyszóval minden fasza most,az utolsó meccsünk következik ma 8 órakor a Kopi-GO ellen.Mindenkit szeretettel várunk a szezonzáróra,hozzatok vuvuzelét meg jó sok sört.

 

Ápropó! Hétvégén nem kicsi dolog történt.Városunk csapata 3-0-ra nyert a Barcs ellen,így feljutott az NB1-be!Az ÁnuszVaránusz is szép számmal képviselte magát és vette ki a részét az ünneplésből.Gecinagy volt,köszönjük szépen!


A bejegyzés trackback címe:

https://anuszvaranusz.blog.hu/api/trackback/id/tr442079898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

punci kobold 2010.07.11. 05:52:48

hol van az utolsó meccs leírása követtelem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lujdzsika 2010.07.13. 08:38:46

Kedves punci kobold!

játsszunk egy olyat,hogy leírod nekem és elküldöd ímélbe,mert én már kurvára elfelejtettem mi volt az utolsó meccsen