RSS
31
2010. máj

A macska rúgja meg!

Ilyen és ehhez hasonló szitkozódások hagyták el a szánkat legutóbbi meccsünk után...Mint említettem,múlt hét szerdán a Red Star csapata ellen léptünk pályára. Az eredményt már most az elején leírom,nehogy szívrohamot kapjon az a sok csilliárd olvasó mire a bejegyzés végére ér. ÁnuszVaránusz-Red Star 3-3...

       Nem is az eredmény ami miatt igazán idegesek lehettünk(pedig de!),hanem az,hogy egy 6-szor megnyert meccset sikerült nagy nehezen a végén X-re menteni.Na,de kezdjük az elejéről. A csapat mondhatni szokásos felállásban lendült neki az összecsapásnak,egyedül Norbi hiányzott akit elszólított tőlünk AZÚR.(hehe).Szépen csordogált a mérkőzés,most már mondhatni szokásosan mi alakítottunk ki több helyzetet,aminek az eredménye is meglett,hiszen Pali egy kidolgozott akció végén megszerezte szezonbeli 4. gólját,a csapatnak pedig a vezetést.1-0!(Az idei szezont látva tervezünk egy válogatást kiadni amin Pali legbámulatosabb góljai szerepelnek. Ha így folytatja akkor duplalemezes kiadás lesz).

    Lehetett érezni,hogy nem lesz egy gólzáporos találkozó,de a gólunk után a meccs egy Albinoleffe-Ancona Serie B-s kiesési rangadóra emlékeztett. Nem voltunk szarok,és ekkor már a Red Star is rohamozott rendesen,de a hálót nem mozgatta meg egyik fél sem. Elől ismét gyengének bizonyultunk,sorra hibáztuk el a ziccereket,Azt se mondhatnánk,hogy emiatt egyre idegesebbé váltunk,hiszen mindenkiben az volt csak a kérdés,hogy mikor szerezzük meg a vezetést. Még egy 200-as szelvényt se tettem volna arra,hogy végül nem mi leszünk azok akik megzörgetik a hálót.Pedig így lett...Egy jó indítással kiugratták centerüket,aki még mielőtt letaglózta volna a Kele és az ő teste,belepöccintett a labdába és a hálóba juttatta azt 1-1.Az ütközés után a bíró sporttárs figyelmeztette kapusunkat,hogy óvatosabban repkedjen mán.Itt már mondhatni,hogy idegessé váltunk,de ez nem volt fogható a következő két gól utáni idegességhez.2 ugyanolyan gólt sikerült kapnunk,mindkettő a Dagi lábai között surrant a kapuba ezzel lett 3-1...

    A picsábamár!Sokadszorra játsszuk el ezt,de úgy tűnik még nem untuk meg.Azonban a gólok után nem zuhantunk össze,lesz ami lesz alapon támadtunk. Sikerült is jó pár helyzetet kidolgozni amit rengeteg hibával körítettünk ugyan,de meglett az eredménye.Pali ugratott ki engem,a bogyó eljutott hozzám én meg olyan 7-8 méterről puttyantottam be a hálóba 3-2! Rohanás a a hálóhoz,mert volt még időnk hátra bőven.Itt teljesen úgy voltunk vele,hogy meglehet ez a meccs.Ez a pályán is látszott,körülbelül ugyanaz volt a forgatókönyv mint előtte.Helyzet-kimarad,helyzet-baszkieziskimarad,helyzet-azanyját

basznámármeg,helyzet-gól.Az egyenlítő gólt Viktor prezentálta,így lett az állás 3-3. Nem sok időnk volt már hátra,de így is megvolt a lehetőség a győzelemre.Az utolsó lehetőséget azonban a bíró sporttárs nem biztosította számunkra,hiszen miután kapusuk a 6-os vonalán kívűl kézzel ütötte el a labdát,ő továbbot intett.Reklamásunk után annyit mondott,hogy mi értelme lett volna kiállítani és befújni,mikor vége lett volna a találkozónak.Ő tudja.Mit ad Isten,pont az ő vezetése alatt,lőtt egyszer ellenünk győztes indőntúli 7-est a Royal gárdája.

        Teljesen mindegy,ezt a meccset csak magunknak köszönhetjük,hogy elbuktuk,be kéne lőni a rahedli helyzetünket és kell egy hálót tenni a Kele lábai közé.

       Ma újabb forduló,ha Zeusz is úgy akarja az egekben.19 órakor a csoport favoritjai,az Inter-Fuvar ellen játszunk. Előreláthatólag Patrik és Norbi biztosan nem tud eljönni a találkozóra.Akik viszont ott lesznek,mindent meg fognak tenni egy jó eredményért.Ámen!


 

(Idő és internet hiányában születik ilyen kevés bejegyzés,és kevés tartalom a blogon.Elnézést kérek mind a 3 olvasómtól!)

 


A bejegyzés trackback címe:

https://anuszvaranusz.blog.hu/api/trackback/id/tr902045072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.